За нас

За ДРС Травел:

Фирма ДРС - Травел ЕООД е туристическа и рекламна агенция в интернет. От няколко години фирмата работи по изграждане и поддържане на уеб проекти за хотели и туристически агенци. Опита в динамичната среда на уеб ни дава увереност, че можем да предложим професионални услуги на нашите клиенти и партьори.

От 2008 г. фирмата се лицензира като Туристическа агенция и предлага пълна гама от туристически услуги.

Цели:

Фирма ДРС Травел ЕООД има за цел улесняване на връзката между места за настаняване в България и потенциални гости. Стремим се да предложим на потребителите качествена, пълна и актуална информация за хотели, вили, къщи за гости и други места за настаняване и почивка в България. Желаем да подберем оптималната функционалност и да направим ползването на туристическата информация лесно и приятно. Наше верую е ползването на новите уеб тенденции за подобряването на интерактивността, функционалността и ползваемостта на туристическите сайтове.

Отдела на фирмата който се занимава с тур агентска дейност цели перфектно обслужване и професионални консултации съчеттани с лично отношение към всеки клиент.

Проекти - Реклама:

ДРС Травел предлага на своите потребители, партьори и клиенти 6 туристически портала ориентирани по различен начин към потребителите и предлагащи различни услуги.

1.  www.rezervaciq.com. Голям туристически портал с информация обхващащя цялата палитря комерсиална и некомерсиална информация за туризма - хотели в България, пакети в чужбина и България, самолетни билети, потребителски снимки, описания, коментари, пътеписи, интерактивни карта и др.

 

2.  www.hoteli-bg.org. Този туристически каталог залага на голям брой представени обекти. Всеки обект е представен с няколко снимки и стегнато описание. Основната цел на портала е предлагането на голям избор от обекти за настаняване .

 

3.  www.super-hoteli.com. Голем брой обекти и улеснен свеж изглед предлагащ на клиента бърза ориентация и актуална инфорамция.

 

4.   www.hotelite.v.bg . Туристически каталог с много хотели.

 

5. www.turizmo.eu. Проекта представлява социална букмарк мрежа, отсяваща важните новини в сферата на туризма. Всички новини могат да бъдат коментирани, има възможност  за регистрация на потребите, добавяне на информация и др.

 

6.   www.travel-forum.bg. Форум за дискусии на туристически въпроси.

 

 

 

Проекти - Туристическа агенция:

Професионалните консултанти са готови да отговорят на всички ваши въпроси относно предлагани туристически услуги. За да спести времето на своите клиенти, наличните пакети предлагани от туристическа агенция ДРС - Травел ЕООД са категоризирани в следните портали:

     1. www.hotels-online.bg . Туристическа резервационна система предлагаща възможност за автоматизирана резервация на винаги актуални цени и пакети за хотелите. Гарантирано ниски цеени на хотелите. Възможност за онлайн резервация, автоматизирано издаване на ваучер и фактура и др.

      2. www.promo-hoteli.com. Сайтът включва предлаганите от агенцията хотели в България и съпътстващите ги пакети за празници. Тук можете да намерите най - добрите цени (често по ниски от тези на рецепция).

ИНТЕРЕСНО

Сайтът www.super-hoteli.com предлага огромен брой хотели, вили, къщи за гости и самостоятелни апартаменти в цяла България. Всички хотели разполагат с описание, цени и актуални пакети. Цялата информация - описания на хотели и снимки е собственост на ДРС - Травел ЕООД. Не може да бъде ползвана без изричното писмено съгласие на фирмата. ДРС - Травел ЕООД не носи отговорност за актуалността и коректността на представената информация, тъй като хотелите се редактират след заявка от хотелиерите.

Уеб дизайн
www.e-legance.org

Горещи оферти